Dickies Skjorter

Stort udvalg af skjorter fra Dickies! I Dickies To Wears skjorteudvalg, har vi samlet de flotteste styles fra Dickies. Her finder du alt fra klassiske work shirts og autentiske skovmansskjorter, til friske og farverige streetwear-skjorter. Skjorterne kommer i et væld af kvaliteter; vi har skjorter i denim, flannel, twill og fin eksklusiv japansk chambray med selvedge. På trods af de mange forskellige styles, har Dickies skjorter dét til fælles at de alle er inspirerede af gamle workwear styles, hvilket giver en helt uforlignelig charme!
Udvalget dækker både sommer og vinter, i udvalget finder du nemlig både kortærmede og langærmede skjorter. Bliv klædt på med stil - the American way!

Dickies Skjorter - Uopslidelige og fede skjorter


Der var en tid hvor det var utænkeligt at tage på arbejde, uden at have skjorte på - selv for en fabriksarbejder. Dickies er fra den tid. Dickies har nemlig produceret slidstærkt arbejdstøj i mere end en menneskealder. Det betyder at de har et enormt bagkatalog af gamle styles og dessiner at lade sig inspirere af. Dette gør at Dickiesé skjorteudvalg er helt uovertruffen, hvad angår detaljer og autentisk charme idet Dickies bliver ved med at medtage gamle detaljer i deres nye modeller. På den måde bringes historie sammen med den seneste mode, hvilket givet et helt unikt udtryk, som få andre tøjmærker kan gøre efter. Foruden de nye kollektioner der skifter fra år til år, har Dickies også en række klassiske modeller der går igen hvert år, nemlig work shirt modellerne. Disse styles er produceret i en næsten uopslidelig kvalitet, og har et enkelt og tidsløst design, hvilket gør at du med garanti kan hive denne style ud af skabet sæson efter sæson. Der er nok at lede efter og vi tør godt garantere, at du finder din næste yndlingsskjorte her hos os!